FREE SHIPPING
nad 3 000 Kč
WE ARE IMPORTERS
fast delivery
774 707 287
Po-Pá: 8:00-15:30

Basket

Flexibilní REGINOX ODKAPÁVAČ Pure Black

Sušící podložka ideální pro odkapání nádobí

EAN

8712465037645

1 490 Kč

Including VAT

In stock
3 or more pieces

Delivery: ihned

About the product

Tento vysoce kvalitní a elegantní flexibilní odkapávač je novým přírůstkem v sortimentu příslušenství od společnosti Reginox. Jeho sušící podložka je ideální pro sušení nádobí a zároveň chrání jak nádobí, tak i pracovní desku před poškrábáním.

Tato podložka vyniká svou kvalitou a praktičností. Díky šikmým drážkám zajišťuje snadný odtok vody, což usnadňuje proces sušení nádobí a udržuje pracovní plochu čistou. Její antracitová barva se skvěle hodí do jak tmavých, tak světlých kuchyní a perfektně doplňuje nejen dřezy Reginox.

Navíc je tato sušící podložka odolná a bezpečná pro potraviny, protože neobsahuje BPA. Lze ji také snadno čistit v myčce na nádobí, což zvyšuje její praktičnost a udržuje ji vždy hygienicky čistou.

Díky svému pružnému a tenkému materiálu lze tuto podložku skladovat s minimálními náklady, což uvolňuje místo ve skříních a umožňuje efektivnější využití pracovní plochy v kuchyni. S tímto elegantním a funkčním odkapávačem od Reginoxu budete mít vaší kuchyně v perfektním stavu.


Doprava zdarma nad 3000 Kč

Parameters

Dimensions, weight, packaging
Warranty: 2
Device dimensions: 414x303x12 mm
Weight (kg): 1. Dobrý den, jak se máte? Translation: Good day, how are you? 3. Kde je nejbližší banka? Translation: Where is the nearest bank?
Width of the packaging (cm): 42
Height of packaging (cm): 3
Depth of packaging (cm): 42
Weight including packaging (kg): 1.5
Product TARIC code: 68029390